Coaching plannen - scholier

Op de middelbare school worden er een heleboel vakken gegeven maar vaak wordt er geen aandacht bestaat aan effectief en realistisch plannen. Terwijl dit juist aan de basis ligt van een heleboel dingen, niet alleen school maar ook later in het leven. Voor sommige kinderen is dit geen enkel probleem want die weten hun weg daar in te vinden. Maar voor andere kan dit heel lastig zijn.

Door het niet hebben van een planning, en dus geen overzicht, wordt er gemakkelijk iets over het hoofd gezien waardoor er te laat wordt begonnen met leren. Hierdoor is het vaak niet meer mogelijk om alle lesstof tijdig te leren of ontstaat er vlak voor de toets een hoge werkdruk en onnodige stress. Wat zich uiteindelijk kan vertalen naar tegenvallende cijfers.

Plan Perfect kan jullie zoon of dochter helpen om het overzicht te bewaren en een planning te maken. Samen gaan we aan de slag hoe we het beste de vakken en leermomenten in kunnen plannen. Dit gaan we doen op een realistische manier zodat er ook genoeg tijd is om te sporten en met vrienden af te spreken. Een planning maken heeft namelijk alleen zin als het realistisch uitvoerbaar is. De focus zal liggen op het leren plannen en overzicht creëren zodat jullie kind het uiteindelijk helemaal zelf kan.

Wij doen dit door middel van één op één coaching sessies. Het aantal coaching sessies is afhankelijk van waar jullie naar op zoek zijn. Dit kan een eenmalige sessie van een uur zijn, maar het is ook mogelijk om voor een langere termijn sessies te plannen. Je kan dit eigenlijk zien als een soort bijles. 

Heb je interesse of zou je graag meer willen weten dan kan je mailen naar info@planperfect.nl