Particuliere planning

Heb je momenteel iets omhanden of gaat er iets aankomen wat je planmatig wilt aanpakken waarbij je vooraf de benodigde stappen in kaart wilt brengen? Plan Perfect kan je hierbij helpen. Wij bieden een service aan waarbij we helpen alle benodigde stappen in kaart te brengen en deze te verwerken tot een duidelijke en realistische planning. In de praktijk is gebleken dat werken volgens een planning tot minder stress zal leiden en er minder vaak iets vergeten wordt dat op het laatste moment nog geregeld moet worden. 

Hoe fijn zou het zijn als je zonder stress je bruiloft kan regelen en zeker weet dat niets vergeten wordt. Of bij het kopen van een huis een duidelijk stappenplan hebt met alles wat nog geregeld moet worden. Een ander voorbeeld waarbij een planning heel goed kan helpen is als je een studie aan het volgen bent en/of een examen gepland hebt dat je graag wilt halen zonder dat je gezin of je werk hieronder lijdt. 

De inhoud van de planning zal in samenwerking worden opgesteld. De expertise van Plan Perfect is het maken van een overzichtelijke planning. De inhoud van de planning zal voornamelijk vanuit de klant worden aangeleverd. Wel zal Plan Perfect gerichte en kritische vragen stellen, om er zeker van te zijn dat de planning volledig is. 

Een samenwerking met Plan Perfect begint altijd met een vrijblijvend oriëntatie gesprek. Waarbij we samen de eisen, wensen en verwachtingen van de planning doornemen. Op basis hiervan leveren wij een vrijblijvende offerte.

Uiteraard zal er zorgvuldig omgegaan worden met privacy en zullen alle gegevens vertrouwelijk blijven.

Zou je graag meer willen weten over de mogelijkheden die Plan Perfect biedt of een oriëntatie gesprek in willen plannen dan kan je mailen naar info@planperfect.nl