Over Plan Perfect

Plan Perfect is een bedrijf dat zich focust op structuur en plannen. We bieden persoonlijke begeleiding in het maken van planningen of in het krijgen van structuur. Een planning kan ook worden uitbesteed aan Plan Perfect zowel zakelijk als particulier. Een overzicht van al onze diensten is te vinden op de diensten pagina. Daarnaast is er ook een webshop waar whiteboard maandplanners en whiteboard markers aangeboden worden. Dit is de basis voor een goede planning. Tot slot worden er blogs geschreven over plannen, organiseren, structureren en soort gelijke onderwerpen.

Over de oprichtster Imke

Ik ben Imke Deckers en ik ben Plan Perfect gestart omdat ik plannen, en alles wat daarmee gerelateerd is, erg leuk vind!
Ik ben zelf heel planmatig, dit is voor mij eigenlijk een tweede natuur. Ik doe dit al sinds kind af aan.
Dit is zo gekomen omdat mijn hoofd altijd zo vol zit met van alles en nog wat. Onder andere met alle dingen die ik nog graag wil doen. Ik kan dit het beste doen als ik overzichtelijk en gestructureerd te werk ga. En omdat gestructureerd en planmatig te werk gaan voor mij ondertussen een gewoonte is geworden wil ik andere mensen hier graag bij helpen.

Mijn ervaring in plannen is als volgt; ik heb in 2016 de opleiding Logistiek & Economie afgerond op Breda University. Logistiek bestaat uit het plannen, organiseren en besturen van goederen en/of stromen. Daarbij ben ik ruim drie jaar werkzaam geweest als Material en Supply planner. Waarbij ik hele dagen bezig was met plannen en het inspelen op alle onverwachte gebeurtenissen die daarbij komen kijken.